Eduskuntavaalit 2019

Pia-Lisa Sundell asettuu ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa

– Haluan luoda Suomen, joka huolehtii jokaisesta sukupolvesta sekä yhteiskunnan missä kukaan ei putoa suojaverkosta, kulje nälkäisenä tai herää tuntien pelkoa ja turvattomuutta, sanoo Sundell.

Sundell tulee kampanjassaan keskittymään lapsiin, nuoriin ja perheisiin sekä terveydenhuoltoon ja hoiva-alaan.

– Nyt on aika kehittää Suomea lapsiystävällisempään suuntaan. Minuun sattuu, kun ajattelen kaikkia niitä leikkauksia, jotka nykyinen hallitus on kohdistanut perheisiin, sanoo Sundell

Ulla Achrén tähtää eduskuntaan

Sivistys, turvallisuus ja toimiva infra ovat kolme asiaa jotka ovat erityisen tärkeitä Varsinais-Suomen kasvulle ja menestykselle tulevaisuudessa.
- Sivistys on kehityksen perusta, koulutus antaa eväät tulevaisuudelle, turvallisuus on kaikkien oikeus ja infra liikenneyhteyksineen mahdollistavat menestyksen. Nämä ovat arvoja ja asioita jotka ovat välttämättömiä Turun ja koko Suomen valoisalle tulevaisuudelle, sanoo Achrén.

Henriksson: Pohjanmaan mitta on täynnä

Pohjanmaan RKP kokoontuu viikonloppuna vuosittaiseen kuntaparlamenttiin ja seuraa sen yhteydessä myös vaalikampanjaa Uumajassa. Pohjanmaan RKP valmistautuu hyvissä tunnelmissa, suurin odotuksin ja tarmolla tulevaan vuoteen ja kaikkiin vaaleihin.

- Pohjanmaalla valmistaudumme tekemään loistavat eduskuntavaalit. On ilmiselvää, että ihmiset kaikkialla Pohjanmaalla ovat saaneet tarpeekseen hallituksen laiminlyönneistä. Vaadimme oikeudenmukaisuutta päätöksiin, sanoo RKP:n puheenjohtaja, kansanedustaja Anna-Maja Henriksson.

Borgarsdóttir Sandelin haluaa jatkaa RKP:n varapuheenjohtajana

- Edessämme on intensiivinen ja jännittävä vuosi. Kestävä kehityksen, pitkäjänteisyyden ja uusajattelun tulisi mielestäni suuremmassa määrin leimata tulevia vaalikeskusteluja. Meidän on uskallettava käsitellä vaikeita kysymyksiä, kuten miten hoivapalvelut tai työmarkkinat toimisivat parhaiten sekä miten saisimme ilmastonmuutoksen aisoihin, sanoo Silja Borgarsdóttir Sandelin.

Pages

Subscribe to RSS - Eduskuntavaalit 2019