Varsinais-Suomi

RKP Varsinais-Suomessa nimesi Sixten Laine ja Märta Marjamäki eduskuntavaaliehdokkaiksi

Sixten Laine, 61 vuotta, joka on kotoisin Rosalasta Kemiönsaarella on koulutukseltaan stuertti, mutta hän on pidemmän ajan toiminut yksinyrittäjänä.

- Yrittäjyys on kampanjani tärkein asia. Edellytykset oman yrityksen perustamiseen ja yrittäjyyteen ovat parannettavia. Jäykkä byrokratia ei saa olla este yrittäjyydelle, Laine sanoo.

Laine asuu ja toimii saaristossa ja myös siksi saaristokysymykset ovat hänelle tärkeitä. Terveydenhuollon saatavuus omalla äidinkielellä ja vanhustenhuolto ovat asioita joiden eteen Laine haluaa tehdä töitä.

Åsa Gustafsson RKP:n Varsinais-Suomen yhteyspäälliköksi

 Åsa Gustafsson on tällä hetkellä RKP:n Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaja ja RKP:n puoluevaltuuston varapuheenjohtaja. Uuden tehtävänsä myötä Gustafsson jättää nämä molemmat luottamustehtävät. RKP:n Varsinais-Suomen piirin varapuheenjohtaja Regina Koskinen ottaa piirijohtajan vastuun kannettavakseen ensi kevään vuosikokoukseen saakka. Gustafsson jatkaa kunnallisissa luottamustehtävissään normaalisti.

Nykyisen toiminnanjohtajan Linda Lindholmin virkavapaus jatkuu 31.7.2017 saakka.

Pakolaiskysymyksessä tarvitaan solidaarisuutta ja vastuunkantoa

Yli 60 miljoonaa ihmistä pakenee konflikteja ja meidän tehtävänämme on osoittaa solidaarisuutta ja kantaa vastuuta hädässä olevista.

- Kunnilla on iso vastuu kotouttamisen onnistumisesta. Kuntien on oltava nykyistä valmiimpia vastaanottamaan pakolaisia. Valtio korvaa vastaanottokeskuksista aiheutuvat kulut. Vastaanottokeskusten perustaminen voidaan hyvin nähdä mahdollisuutena joka voi tuoda kuntaan työpaikkoja, toteaa piirin puheenjohtaja Åsa Gustafsson.

Åsa Gustafsson Varsinais-Suomen RKP-piirin johtoon

Piiri vaihtoi samalla ruotsinkielisen nimensä nykyisestä SFP i Åboland r.f.:sta (Turunmaa) uuteen SFP i Egentliga Finland r.f.:iin. Nimenmuutoksella on ruotsiksi haluttu paremmin kuvata piirin toimintaa koko Varsinais-Suomen alueella. Piirikokous hyväksyi nimenmuutoksen yksimielisesti.

Uusi puheenjohtaja Gustafsson on aiemmin toiminut piirin varapuheenjohtajana. Gustafsson on viimeisen vuoden ajan toiminut puolustusministeri Carl Haglundin erityisavustajana ja palaa nyt Turun seudulle.

Subscribe to RSS - Varsinais-Suomi