Christoffer Hällfors

Christoffer Hällfors
7
“Olen ehdolla koska minulla on aito kiinnostus Lapinjärven kunnan sekä asukkaiden parhaasta. Olen aiemmin monta kertaa tehnyt töitä Lapinjärven eteen, sekä valtuutettuna että virkamiehenä. Tunnen että tiedän eniten Lapinjärvestä ja että minulla on paljon annettavaa. Nyt on meneillään monta eri uudistusta valtakunnan tasolla ja on helposti niin että pieni kunta kuin Lapinjärvi jää varjoon näissä uudistuksissa. Minä haluan vaikuttaa siihen että niin ei tapahdu!”
NimiChristoffer Hällfors
Syntymävuosi1986
KuntaLapinjärvi
KaupunginosaHarsböle
TitteliYhteyspäällikkö, VTM
Olen 30-vuotias VTM Lapinjärveltä. Olen opiskellut valtiotieteitä Vaasassa josta valmistuin 2014 ja olen tällä hetkellä töissä Helsingissä Yhteyspäällikkönä. Olen ollut kaksi kautta Lapinjärven valtuustossa 2004-2012 ja myös työskennellyt Kuntasiihterin sijaisena kesällä 2015.

Tärkeät poliittiset aiheet

Kehitys
Haluan kehittää kuntaa tasapuolisesti sekä oikeudenmukaisesti. Se joka on tärkeätä tällä hetkellä kehityksen puolesta on että pitää silmällä kaikkia uudistuksia ja että pitää Lapinjärveläisten puolia kaikissa uudistuksissa. Meidän tulee myös kehittää vielä enemmän ja helpottaa yrittäjyyttä meidän kunnassa. Lapinjärveläiset ovat yrittäjääkansaa ja sitä pitää vaalia.
Talous
Lapinjärven talous pidetään hyvällä tasolla. Meidän tulee tasapainottaa meidän investoinnit meidän varsinaiseen toimintaan ja tuloihin. Sosiaali- ja terveydenhuoltouudistus vie mahdollisesti mukanaan osan meidän velvollisuuksia mutta se ei tarkoita sitä että se jäljelle jäävä osuus olisi mitenkään helppoa tasapainottaa.
Maatalous
Meidän kunnan elinkeinorakenne rakentuu pitkälle pieniin yrittäjiin sekä maanviljelijöihin. Näen että maamme maataloudella on tulevaisuus ja että Lapinjärvi voi olla siinä johtotähtenä meidän upeilla yrittäjillä jotka kehittävät uusia tapoja maanviljelyyn. Samalla näen myös arvoa meidän perinteisessä maataloudessa jolle pitää antaa oikeat toimintaolosuhteet jota tarvitaan.