Mia Heijnsbroek-Wirén haluaa jatkaa RKP:n Uudenmaan piirin johdossa

14.03.2018

Nyt on löydettävä parhaat ehdokkaat jotka voivat työskennellä hyvän ruotsinkielisen hoidon puolesta Uudellamaalla, Heijnsbroek-Wirén sanoo.

Loviisalainen Mia Heijnsbroek-Wirén on ehdolla jatkokaudelle RKP:n Uudenmaan piirin puheenjohtajana. Hän on johtanut Uudenmaan piiriä vuodesta 2016.

- Meillä on edessä valtavia haasteita, kun reilun vuoden sisällä on luultavasti kolmet vaalit. On paljon töitä, joihin haluan ryhtyä, Mia Heijnsbroek-Wirén sanoo.

Hän haluaa vahvistaa piiriorganisaatiota vaativaa vaalikautta varten.

- Maakuntavaalit ovat vielä kysymysmerkki, mutta meidän on valmistautuva niihin, kunnes saamme tarkkaa tietoa vaalien toteutumisesta. Nyt on löydettävä parhaat ehdokkaat jotka voivat työskennellä hyvän ruotsinkielisen hoidon puolesta Uudellamaalla, Heijnsbroek-Wirén sanoo.

- Maakuntavaaleissa on lisäksi kyse Uudenmaan liikennejärjestelyistä, maaseutuelinkeinosta, pelastustoimesta ja elinkeinoelämän kehittämisestä. Siksi on tärkeää, että meidän ääni kuuluu maakunnan päättävässä elimessä.

Maakuntavaalien jälkeen, jotka tämän hetkisen suunnitelman mukaan pidetään lokakuussa, järjestetään eduskuntavaalit ensi vuoden huhtikuussa.

- Siitä tulee rankka ponnistus ja tärkein tavoite on säilyttää neljä eduskuntapaikkamme Uudellamaalla. Tämä vaatii kovaa työtä, mutta olen valmis käärimään hihat ylös yhdessä muun piirihallituksen ja henkilökunnan kanssa, Heijnsbroek-Wirén sanoo.

RKP:n Uudenmaan piirikokous pidetään Loviisassa 19 huhtikuuta.

Kirjoittaja: