Borgarsdóttir Sandelin haluaa jatkaa RKP:n varapuheenjohtajana

12.05.2018

Silja Borgarsdóttir Sandelin asettuu ehdolle RKP:n varapuheenjohtajaksi ja eduskuntavaaleissa 2019

- Edessämme on intensiivinen ja jännittävä vuosi. Kestävä kehityksen, pitkäjänteisyyden ja uusajattelun tulisi mielestäni suuremmassa määrin leimata tulevia vaalikeskusteluja. Meidän on uskallettava käsitellä vaikeita kysymyksiä, kuten miten hoivapalvelut tai työmarkkinat toimisivat parhaiten sekä miten saisimme ilmastonmuutoksen aisoihin, sanoo Silja Borgarsdóttir Sandelin.

- Meidän pitää määrätietoisemmin toimia, jotta useampi pääsisi työelämään mukaan. Työelämä tukee ihmisten osallisuutta yhteiskunnassa ja vahvistaa samalla julkista taloutta. Yhteiskuntamme nuorimmille pitää antaa parhaimmat mahdolliset edellytykset tulevaisuutta varten. Silloin emme voi ummistaa silmiämme ympäristö- ja ilmastopolitiikan haasteilta. Se on tulevaisuutemme tärkein kysymys.

Borgarsdóttir Sandelin, on toiminut RKP:n varapuheenjohtajana kaksi vuotta ja Helsingin kaupunginvaltuutettuna viime kevään vaaleista lähtien ja asettuu nyt ehdolle tulevissa eduskuntavaaleissa. RKP:n toinen paikka Helsingissä jäi viime eduskuntavaaleissa vain vajaan 2000 äänen varaan.

Kirjoittaja: